Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοtorcycling

Μοtorcycling Μοtorcycling

Οι διαδρομές εκτός δρόμου στην Μήλο αποτελούν μία μοναδική εμπειρία καθώς διασχίζετε πανέμορφα φυσικά τοπία, συναντάτε μαγευτικές παραλίες και απολαμβάνετε τοπία με απίστευτη θέα.

 

Το δίκτυο χωματόδρομων της Μήλου είναι το μεγαλύτερο στις Κυκλάδες. Οι χωματόδρομοι οδηγούν σε παραλιακές τοποθεσίες, ξωκλήσια και ορυχεία. Σε κάποια σημεία οι διαδρομές παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μήλου προσφέρει πολλές δυνατότητες για διαδρομές στη φύση και σε σπάνια φυσικά τοπία, ενώ είναι διαθέσιμη για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Δείτε παρακάτω την προτεινόμενη διαδρομή για μία «εντουρόβολτα», που έχει ως αφετηρία της την Αχιβαδόλιμνη και καταλήγει στο Παλιοχώρι.

 

 

 


Άλλες προτεινόμενες διαδρομές εκτός Δρόμου είναι οι εξής:

  • Εμπουριό – Ακρωτήριο Βάνι -Παλιά ορυχεία. Ξεκινάτε από τον Εμπουριό περνάτε από τον 'Αγιο Στυλιανό και συναντάτε έναν κεντρικό χωματόδρομο. Έπειτα στρίβετε στη διασταύρωση προς Βάνι και ακολουθείτε το δρόμο με εξαιρετική θέα, ενώ στη συνέχεια στρίβεται αριστερά για να καταλήξετε για μπάνιο Θειορυχεία.
  • Πλάκα-Τράχηλας. Από την Πλάκα οδηγείτε προς Φυροπόταμο και λίγο πριν το Φυροπόταμο ο δρόμος ανηφορίζει αριστερά και οδηγεί σε βατό χωματόδρομο που οδηγεί στην μοναχική παραλία του Τράχηλα.
  • Προφήτης Ηλίας: Ο δρόμος για την κορυφή προσφέρει εντυπωσιακή θέα στο πέλαγος και στο μαγευτικό Κλέφτικο.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος/οι: Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μήλου, Θέμης Σοφικίτης, Γιώργος Τουρλάκης
  • Περιοχή: Αδάμαντας
  • Κινητό Τηλέφωνο: 6977359524, 6944227279
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.